Bilverkstad i Uddevalla

Hej på dig, vad roligt att just du har hittat in till min blogg så här mitt i veckan. Det är nämligen så här att jag hade tänkt att ta upp en sak i det här inlägget som känns som en bra sak att ta upp tycker jag. Det ska handla om en bilverkstad i Uddevalla som heter Isaksen Bil & Diesel efterträdare. För ungefär en månad sedan köpte jag en bättre begagnad bil, trodde jag, men det visade sig tyvärr vara en sämre begagnad bil och det dröjde inte mer än ett par dagar innan det var dags att lämna in den för reparation. På något sätt tyckte jag ändå att bilen var värd en chans och med tanke på att jag tidigare har anlitat Isaksen Bil & Diesel efterträdare och fått både bra och billig hjälp så var det förstås till denna bilverkstad i Uddevalla som jag valde att vända mig till den här gången också. Det var en hel del att laga och det är klart att jag känner mig besviken. Pengar som jag hade tänkt att ha till en utlandsresa fick jag nu i stället lägga på att laga bilen. Men peppar, peppar, nu är det tre veckor sedan bilen lagades och nu går den som en klocka. Jag måste säga att jag är så oerhört tacksam till att denna eminenta bilverkstad i Uddevalla finns, och det är därför jag skriver om Isaksen Bil & Diesel efterträdare här på bloggen så att även ni som behöver laga bilen på en kompetent och prisvärd bilverkstad i Uddevalla ska veta om att denna verkstad finns. Det var det hela för den här gången i det här inlägget, men lova att ni kommer in på bloggen snart igen för fler inlägg är på gång!