En duktig målare i Mjölby

Trevlig eftermiddag på er och välkomna till bloggen. Idag är det soligt och varmt och jag hoppas alla läsare tycker vi har bra väder och att ni njuter lika mycket som jag av sommaren. Jag tänkte jag att jag skulle berätta om ett företag som verkligen kan hjälpa till på ett grymt bra sätt för alla som behöver någon slags hjälp av en målare i Mjölby. Jag har fått god hjälp inom måleri av en målare i Mjölby som hete Madeleine Dyk. 

 

Jag tror nog ni kan få nytta av det som jag har att berätta, för det har ju blivit min grej att tipsa er om olika företag inom olika branscher. För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt fynd! Familjen betyder allt för mig och ett bättre boende var helt nödvändigt, för jag vill alla i min familj det bästa. Jag hade länge sökt efter ett hus och trots åtskilliga visningar var det svårt att hitta det rätta! Men en dag så jag fann huset som var perfekt, förutom att färgen verkligen var ful, limegrönt! Då behövde jag hjälp med att måla om så att huset skulle få en färg som bättre passar både min och frugans smak. Det blev gult med vita knutar. Ljust och fräscht och snyggt! Det blev precis så snyggt som vi hade förväntat oss, och särskilt dyrt blev det inte heller. Vi använde oss ju av ROT-avdraget. Visserligen kunde vi ägnat vår semester åt att måla, men det hade vi ingen lust med, så det var bättre att ta hjälp av denna målare i Mjölby. Madeleine Dyk är en riktigt duktig målare som gör både invändiga och utvändiga jobb. Jag vill verkligen att ni ska få upp ögonen för henne, så att ni som behöver en målare i Mjölby vet att ni får kvalitativ hjälp om ni vänder er till henne.