Vill du göra en ansiktsbehandling?

Om du letar efter ett effektivt sätt att förbättra hudens hälsa och ge dig själv en välbehövlig boost av självförtroende kan en ansiktsbehandling vara den perfekta lösningen. Den hjälper inte bara till att reducera rynkor, släta ut fina linjer och få din hy att se yngre och mer livfull ut – den ger också avkoppling och bortskämdhet som kan ta bort stressen från vardagens slitningar. Förutom att hjälpa din hud att se så bra ut som möjligt finns det många andra fördelar med en ansiktsbehandling som går utöver det fysiska utseendet. De närande ingredienser som används i ansiktsbehandlingar kan rikta in sig på specifika problem som ärrbildning från akne eller torrhet, samtidigt som de ger långsiktiga antiaging-resultat genom återfuktning och stimulering av kollagenproduktionen. Oavsett om du vill unna dig själv eller någon speciell något speciellt kommer det här blogginlägget att redogöra för allt du behöver veta, plus vad du kan förvänta dig under din behandling! Fortsätt läsa för att få alla detaljer om denna otroliga tjänst!

En ansiktsbehandling börjar med en djuprengöring, som görs för att avlägsna smuts och orenheter från huden. Detta följs av en exfolieringsprocess som hjälper till att avlägsna döda hudceller och avslöja en ljusare och friskare hud under huden. Beroende på dina behov kan din hudterapeut också använda ånga för att öppna upp porerna och göra dem mer tillgängliga för extraktion. Extraktioner kan, om de görs korrekt och med omsorg, hjälpa till att avlägsna smuts, skräp och överflödiga oljor som ofta orsakar finnar.

När huden är rengjord och exfolierad appliceras en ansiktsmask. Beroende på din hudtyp kan detta vara en lerbaserad mask, en återfuktande gel eller en peel-off-formula. Beroende på vilken typ av ansiktsbehandling du väljer kan din dermatolog avsluta med ytterligare behandlingar som mikrodermabrasion eller LED-ljusterapi för att åtgärda särskilda hudproblem. Med vänlig hälsning, Lea i Nykvarn